Gordon woest: ‘Massaal omarmd, maar geen tv-prijs’

Foto: Nick van OrmondtGordon vindt het ongelooflijk dat hij zo veel kijkers trekt op televisie, maar jaar na jaar alle tv-prijzen aan zich voorbij ziet gaan. Dat vertelt de entertainer vandaag in het AD. Een beetje erkenning zou fijn zijn, aldus Gordon, die één van de meest ingezette sterren van RTL 4 is. Hij vindt dat hij recht heeft op een prijs. “Belachelijk dat ik word genegeerd bij de tv-prijzen. Ik ben nu 20 jaar op televisie. Het is toch raar dat je geen prijs krijgt, terwijl het publiek je zo massaal omarmt?“, klaagt hij. 

Vooral zijn bejaardenshow met Gerard Joling had genomineerd moeten worden, vindt Gordon. “Niet voor ons, want wij hebben succes genoeg gehad. Maar voor de oudjes die aan onze programma’s meedoen.

Ik heb het al naast me neergelegd, maar een Televizier-Ring voor Geer & Goor: Effe geen cent te makken was verdiend geweest. Dat was zo goed gemaakt. We stelden er maatschappelijke problemen aan de kaak.”

Gordon benadrukt dat hij niet wil zeuren. “Want de kijkers geven ons wél die waardering en dat is uiteindelijk de belangrijkste prijs die er is. Daar kan geen lintje tegenop.

Het AD-interview met Gordon kunt u lezen via Blendle.

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen