Frank Visser: ‘Geen blablabla-managers bij SBS 6’

Foto: Elvin BoerFrank Visser vindt de bedrijfscultuur bij SBS 6 veel prettiger dan die bij zijn vorige werkgever KRO-NCRV. Dat geeft hij aan in een interview met TROS Kompas. Visser voelt zich op zijn plek bij SBS 6. “Wat me opviel, en dat moeten ze niet als kritiek zien, want ik bedoel het als een compliment, is dat mensen bij SBS niet gelijk op je afrennen met: ‘Wilt u een kopje koffie?’ Er staat een kan koffie op tafel, schenk zelf maar in! Ik vind dat, bij gebrek aan een beter woord, heel normaal“, zegt hij.

De ‘doe maar gewoon’-sfeer bij SBS 6 bevalt Visser goed. “Geen blablabla-manager-gedoe, of dat je drie weken van tevoren een afspraak moet maken. Dat is hier allemaal niet aanwezig.”

Visser mist KRO-NCRV niet. “Na twintig jaar raak je een beetje op elkaar uitgekeken. Ik wilde wel weer eens iets nieuws. In eerste instantie heb ik nooit gedacht aan een overstap naar SBS, maar toen bleek dat SBS in mij geïnteresseerd was, gaf dat energie.

Decennialang was Visser het gezicht van het NCRV-programma De Rijdende Rechter. Dat programma is na zijn vertrek gewoon verder gegaan met een nieuwe rechter.

Meer in SBS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen