Cornald Maas is Sylvana Simons-moe

Foto: AVROCornald Maas wordt er een beetje moe van dat Sylvana Simons te pas en te onpas opduikt in praatprogramma’s op televisie. Dat laat hij weten op Twitter. De talkshow van Jeroen Pauw stond donderdagavond volledig in het teken van het overlijden van zanger Prince. Tot grote ergernis van Maas was Simons één van de gasten aan de talkshowtafel. “Is het een idee dat Sylvana Simons eens lekker iets voor zichzelf gaat doen? In plaats van over alles constant komen opdraven?

Gijs Groenteman, de zoon van Hanneke Groenteman, reageert op Maas. “Is het een idee om haar dan ook niet steeds te bellen?”, zegt hij.

Maas: “Ja, dat zeker ook!

Simons heeft met haar talkshowoptreden pagina Privé gehaald. ‘Sylvana vreesde voor gangbang’, kopt de showsite.

De kop vloeit voort uit uitspraken die Simons deed over een ontmoeting met Prince in een discotheek. “Daar heeft hij mij uitgenodigd om onderdeel te worden van de entourage van de rest van de tour, waar hij toen mee bezig was. Ik zag toen allerlei enge scenario’s voor me, zoals gangbangs met de hele band, dus dat heb ik maar niet gedaan.

Ze heeft er geen spijt van dat ze Prince heeft afgewezen. “Zeker niet. Maar ik vond het al bijzonder dat de man me zag staan.

Meer in VARA

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Denkt u dat de carrière van Thijs Römer voorbij is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen