Alberto Stegeman ziet overstap niet zitten

Foto: SBSAlberto Stegeman heeft nooit serieus overwogen om SBS 6 in te ruilen voor een andere tv-zender. Dat zegt de presentator van Undercover in Nederland in De Telegraaf. Stegeman denkt op dit moment nog helemaal niet na over het aflopen van zijn contract eind 2018. “Dat duurt nog heel lang. Een andere omroep heb ik nooit serieus overwogen. Ik ben heel trouw en heb het nu hartstikke goed. Ik heb tal van kansen gekregen en gepakt. Wij profiteren van elkaar“, aldus de presentator.

Naast Undercover in Nederland werkt Stegeman aan een ander programma voor SBS 6: Op De Bres. “Dat is momenteel volop in ontwikkeling“, legt hij uit.

Op De Bres is een hulpprogramma met de focus op onrecht. “We gaan mensen met problemen helpen. Bijvoorbeeld kwesties met oplichters of instanties. Of er is sprake van diefstal die we gaan onderzoeken met behulp van beelden van een beveiligingscamera.”

Stegeman doet wat de politie laat liggen. Die heeft het vaak veel te druk. “Die heeft ook te maken met mankracht en mogelijkheden.

Het Telegraaf-interview met Stegeman kunt u lezen via Blendle.

Meer in SBS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen