Achtste Barbie-soap wordt opgenomen in Spanje

De achtste RTL 5-realitysoap over Samantha ‘Barbie’ de Jong en haar partner Michael van der Plas speelt zich af in Spanje. Dat heeft hij gezegd op 100% NL, meldt De Telegraaf. Van der Plas bevestigt dat de soap gaat over de dj-cursus waar de twee mee bezig zijn. “Je zult onze carrière als beginnende dj’s gaan zien, en het klopt dat dit seizoen zich voor het grootste deel in Spanje afspeelt. Maar of we echt gaan emigreren is nog maar de vraag hoor!“, aldus ‘de man van’.

Het is volgens Van der Plas niet zo dat hij niet buiten Scheveningen kan. “Veel mensen denken dat we niet buiten Den Haag zouden kunnen, maar dat valt denk ik best mee. Zeker als het op die andere plek altijd lekker weer is.

Of het duo ook van plan is om voor hun soap een bar te openen in Spanje, wil hij niet zeggen. “Dat zie je vanaf september wel, maar er gebeurt weer genoeg. Binnenkort wordt alles bekendgemaakt op een persconferentie.”

We hebben in ieder geval lang moeten nadenken om nog een jaar camera’s ons te laten volgen.”

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Rob Kemps staat nog negen maanden onder contract bij SBS 6. Gaan ze verlengen?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen