Winston Post: ‘Ik zal nooit een Jeroen Pauw worden’

Winston Post komt in de VARAgids tot een verrassend inzicht. Hij denkt dat hij nooit zo’n presentator als Jeroen Pauw zal worden. Dat is te lezen in het blad. Post, die in 2014 nog meedeed aan Celebrity Pole Dancing op RTL 5, heeft veel ambities, maar is ook realistisch. “Een Humberto Tan, Matthijs van Nieuwkerk of Jeroen Pauw zal ik nooit worden. Die zijn kunstig, welbespraakt en zo goed op de hoogte van het nieuws. Ik moet vanuit mijn gevoel een gesprek beginnen.”

Op dit moment presenteert Post ergens in het weekend van RTL 4 een gesponsord programma over eten. “Nederland proeft is een programma dat bij mij past, maar het liefst zou ik ook iets in de avondprogrammering willen doen“, zegt hij.

Post ziet The Voice of Holland-presentator Martijn Krabbé als een held. “Martijn Krabbé is een van mijn grote voorbeelden. Vaak geeft hij er een vrolijke noot aan. Dat probeer ik zelf ook altijd.

De favoriete tv-programma’s van Post zijn De Wereld Draait Door, Pauw en RTL Late Night.

Het VARAgids-interview met Post kunt u lezen via Blendle.

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Martien Meiland klaagt voortdurend over de fans die hem miljonair hebben gemaakt. Wat vindt u daarvan?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen