Rick Brandsteder wil Honeymoonquiz terug op tv

Foto: SBSRick Brandsteder zou het enorm leuk vinden om Ron’s Honeymoonquiz, de vroegere tv-show van zijn vader Ron Brandsteder, terug op tv te brengen. Dat vertelt hij in de Story. Brandsteder denkt hij dat hij zo’n grote show prima zou kunnen dragen. “Mijn vader was 28 toen hij zijn debuut als presentator van de Showbizzquiz maakte. Ik ben nu drie jaar ouder en het lijkt mij fantastisch om een programma als Ron’s Honeymoonquiz een tweede leven te geven, maar dan in een modern jasje.”

Het tv-talent denkt genoeg ervaring te hebben om een groot programma te dragen. “Ik loop nu elf jaar actief mee in het televisiewereldje en heb dus behoorlijk veel ervaring opgedaan.”

Nu is Brandsteder nog te zien als presentator van het ordinaire tv-programma Temptation Island. “Heel bijzonder wat ik in dat prachtige Thaise resort allemaal te zien en te horen kreeg“, zegt hij.

Hij vond de presentatie van de show een topklus. “Ik weet ook zeker dat ik wil blijven presenteren. Het liefst een grote zaterdagavondshow!

Meer in Overige

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen