Grote nieuws Giel Beelen valt tegen

Giel Beelen zorgde zondag voor flink wat opschudding in de media door te twitteren dat hij ‘iets anders gaat doen’. “Eindelijk mag en kan maandagmorgen het hoge woord eruit“, zei de dj. Er werd gesuggereerd dat de 38-jarige Beelen zou stoppen met zijn ochtendshow op jongerenzender 3FM en dat sprak hij ook niet tegen, in de hoop vandaag zo veel mogelijk luisteraars te trekken. Zojuist maakte hij het nieuws bekend en dat valt erg tegen: hij gaat slechts een online talentenjacht presenteren.

Beelen, die op televisie De Beste Singer-Songwriter van Nederland heeft gemaakt, komt nu met een talentenjacht ‘op het platform waar de muziek plaatsvindt: online’. “In Giels Talentenjacht, de eerste online talentenjacht van Nederland, draait alles om de talenten en gebeurt alles ‘for the love of music’.”

Hoe werkt het? Iedereen, ongeacht leeftijd of muziekgenre, kan zich aanmelden voor Giels Talentenjacht door een video in te sturen waarop ze in hun slaapkamer een zelf geschreven liedje zingen.”

Er is geen auto of platencontract te winnen. “Wel heel veel connecties in de scene, coaching, optredens in radio- en tv-programma’s zoals DWDD, Z@pp Live, 101Barz, Sterrenmuziekfeest, Dit is Domien!, optredens op poppodia en festivals.”

Het uiteindelijke doel? De talenten laten groeien van hun slaapkamer tot in een stadion!

Meer in VARA

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen