Gouden Kalf-winnares naar Goede Tijden Slechte Tijden

Nadja Hüpscher, die een Gouden Kalf won voor haar rol in De Boekverfilming, gaat een rol spelen in Goede Tijden Slechte Tijden. Ze is al vanaf aanstaande donderdag te zien. Dat heeft RTL bekendgemaakt via RTL Boulevard. Hüpscher kruipt in de huid van harde tante Elize Kil. “Dat Kil, slaat wel op haar karakter want ze is nogal een harde tante, een zakenvrouw. Ze beheert een miljoenenbedrijf en ze gaat het een aantal mensen wat lastig maken”, aldus de prijswinnende actrice.

Net als iedereen die bij GTST aandrijft, spreekt ook Hüpscher van een ‘warm bad’. “Dit is een heel vriendelijke set, dat is echt zo, dat iedereen mij welkom heette, en: ‘kom naar me toe als je hulp nodig hebt’. Want het gaat super snel.

Albert Verlinde vindt het veelzeggend dat goede acteurs vroeger op Goede Tijden Slechte Tijden neerkeken en nu vrij gemakkelijk over te halen zijn.

Volgens Verlinde zijn de verhaallijnen en de kwaliteit van GTST dermate verbeterd dat het niet langer een schande is om als serieus acteur voor een soaprol te gaan.

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen