Geert Wilders is helemaal klaar met Tanja Jess

PVV-leider Geert Wilders is actrice Tanja Jess zat. Hij heeft haar geblokkeerd op Twitter, zodat ze zijn tweets niet meer kan volgen. Dat meldt de actrice in een tweet. Jess is een fel tegenstander van het gedachtegoed van Wilders. Ze retweet hem regelmatig met cynisch commentaar, maar dat is nu afgelopen. Ze is in de ban gedaan door de populaire politicus. “Grappig! Geert Wilders heeft mij geblokkeerd. Hij is blijkbaar bang dat ik z’n tweets lees… En weerleg? Toch niet zo bijdehand.

Wilders en Jess hadden afgelopen zomer nog contact op Twitter. Jess twitterde dat ze zich ergerde aan de oproep van de politicus om de ‘asieltsunami’ te stoppen. “En waar moeten ze dan volgens u naartoe? Hup de gaskamers in? Of op de brandstapel?“, zei de actrice.

Daarop kwam een reactie van Wilders. “Gewoon terugsturen? Jess, we can!

Jess vindt dat geen optie. De actrice liet weten dat de suggestie van Wilders om vluchtelingen terug te sturen gelijkstaat aan het vermoorden van vluchtelingen.

Ze beweerde zelfs dat ze best wat vluchtelingen in huis zou willen nemen. “Als dat uiteindelijk de noodzaak zou zijn zou ik dat zeker doen.

Peter R. de Vries sprak lovende woorden over de barmhartige Jess. “Hulde voor Tanja Jess met haar zeer terechte kritiek op Geert Wilders. Niet zwichten voor domheid en onwetendheid!

Ook Omroep MAX-baas Jan Slagter sprak zijn steun aan Jess uit. “100 procent steun voor wat je hebt gezegd.

Daarop retweette Wilders weer een bericht van PVV-collega Martin Bosma: “CDA’er Jan Slagter (staatsomroep Max) ziet Geert Wilders graag in verband gebracht met gaskamers.

Bekende Nederlanders buitelden afgelopen najaar over elkaar heen om op televisie te verkondigen hoe vreselijk ze de vluchtelingencrisis vinden. Maar na Keulen is daar bar weinig van over, zei Bosma in januari.

Wat zijn ze stil. Al die BN’ers die hun goedheid kwamen etaleren door op te komen voor de zielige vluchtelingen“, twitterde Bosma bij een foto van Jess.

Meer in Overige

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen