Martijn Muijs volgt Patrick Kicken op bij Radio Veronica

Foto: SBSMartijn Muijs is definitief de nieuwe middag-dj van Radio Veronica. Samen met sidekick Nicky Verhage is hij vanaf 1 april elke werkdag tussen 16.00 en 20.00 uur te horen met Martijn In De Middag. Dat heeft de zender laten weten. Muijs is de opvolger van Patrick Kicken, die in februari 2015 aan de slag ging met de middagshow, maar sinds oktober ziek thuis zit. “Patrick Kicken is helaas nog steeds ziek. We hebben er geen zicht op wanneer hij beter is“, laat een zegsvrouw van de zender weten.

De afgelopen maanden was Muijs al te horen als vervanger van Kicken. Hij zegt: “Het is zeker geen grap dat we op 1 april beginnen met onze middagshow. Ik heb ontzettend veel zin om samen met Nicky de luisteraars dagelijks op het werk, thuis of onderweg naar huis in de spits te begeleiden met veel humor, de actualiteit van de dag en natuurlijk De Hits Van Je Leven!

Het radioprogramma begint iedere werkdag om 16.00 uur met het Everybody Happy Hour. Een uur lang mogen de luisteraars van Radio Veronica bepalen welke hits Martijn en Nicky draaien.

In de nieuwe middagshow is daarnaast veel ruimte voor comedy. Elke woensdag geeft comedian René van Meurs zijn bijzondere kijk op de wereld in de rubriek ‘Van Meurs Vindt Dingen Van Dingen’. Op vrijdag behandelt cabaretier en columnist Rob Scheepers de week in oneliners.

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen