Martijn Muijs volgt Patrick Kicken op bij Radio Veronica

Geplaatst op wo 30 mrt 2016 om 15:19

Foto: SBSMartijn Muijs is definitief de nieuwe middag-dj van Radio Veronica. Samen met sidekick Nicky Verhage is hij vanaf 1 april elke werkdag tussen 16.00 en 20.00 uur te horen met Martijn In De Middag. Dat heeft de zender laten weten. Muijs is de opvolger van Patrick Kicken, die in februari 2015 aan de slag ging met de middagshow, maar sinds oktober ziek thuis zit. “Patrick Kicken is helaas nog steeds ziek. We hebben er geen zicht op wanneer hij beter is“, laat een zegsvrouw van de zender weten.

De afgelopen maanden was Muijs al te horen als vervanger van Kicken. Hij zegt: “Het is zeker geen grap dat we op 1 april beginnen met onze middagshow. Ik heb ontzettend veel zin om samen met Nicky de luisteraars dagelijks op het werk, thuis of onderweg naar huis in de spits te begeleiden met veel humor, de actualiteit van de dag en natuurlijk De Hits Van Je Leven!

Het radioprogramma begint iedere werkdag om 16.00 uur met het Everybody Happy Hour. Een uur lang mogen de luisteraars van Radio Veronica bepalen welke hits Martijn en Nicky draaien.

In de nieuwe middagshow is daarnaast veel ruimte voor comedy. Elke woensdag geeft comedian René van Meurs zijn bijzondere kijk op de wereld in de rubriek ‘Van Meurs Vindt Dingen Van Dingen’. Op vrijdag behandelt cabaretier en columnist Rob Scheepers de week in oneliners.
21 Reacties op “Martijn Muijs volgt Patrick Kicken op bij Radio Veronica”


 1. Anoniem

  Zit nog meer groot nieuws aankomen wat betreft Veronica, this isn’t yet…

 2. Anoniem

  @ 15:21

  Leer Nederlands.
  Leer Engels.

 3. RNI

  Goede ontwikkeling bij Radio Veronica.
  Martijn Muijs heeft een lekkere radio stem.
  Voor mij blijft het nu zappen in de auto tussen Radio 10 en Radio Veronica!!

 4. Manuela

  Kicken dus eruit? Dj. De meest relaxte basn die je je kunt bedenken. En dan ziek???? Watje.

 5. rick

  Klote zender, roepie roepie

 6. Antonymouse

  Patrick is verlichting aan het zoeken.

 7. aammehoela

  Goede zet. Om 16:00u gaat hij op Radio Veronica. Enkel en alleen om niet naar dat kinderlijke gedoe op 538 en om niet naar die flauwe grappen op radio 10 te moeten luisteren. Patrick, beterschap en misschien maar regionale radio doen.
  Enkel op vrijdagmiddag wel natuurlijk de top 40 luisteren.

 8. Fred

  Een goede tone of vocie heeft Martijn. Het gaat om radio maken. Ik hoop dat Martijn niet zoals p,k steeds weer iets gek bedenkt om aandacht te krijgen. En onze vriend Rick. Twee dagen radio maken? Of gaat hij countdowncafe doen met Kees?

 9. Piet

  Jammer

 10. Al mijn reactie's worden vastgehouden voor moderatie..

  Lekker ding die Nicky..

 11. Al mijn reactie's worden vastgehouden voor moderatie..

  Jammer..

 12. Al

  Jammer..

 13. Almijn

  Oké

 14. Pavo

  Jammer.

 15. wauter

  Jammer voor kicken maar ik ben er wel blij mee. De radio ging op een ander station als hij op de zender kwam. Die vreselijke ‘humor’ van hem. Martijn doet het prima in de middag.

 16. OMG

  Ik begrijp sowieso personality radio niet… ik vraag me zelfs af of überhaupt mensen dat écht leuk vinden.

 17. flappy

  Hopelijk houdt Kicken het helemaal voor gezien. Die vent praat zo onmogelijk langzaam en staccato dat je erbij in slaap valt. Muijs is een topper; deed het altijd prima in de nacht bij 538, heeft humor en een goeie radiostem.

 18. Mediaprak

  Wachten tot dat de ACM met aanvullende eisen komt tav overname Sky/Veronica door 538/Talpa. Bij. verkoop van Talpa aandelen in 100%/Radio 10. En dan maar wachten totdat Eric zich ziek meldt.

 19. Anoniem

  Martijn Muijs is oké maar waarom moet in hemelsnaam die
  Nicky Verhage erbij?
  Zo’n domme muts met piepstem waar je spontaan bij wegzapt

 20. Anoniem

  Waarom bij Veronica altijd dezelfde dj’s 4 uur achter elkaar?
  Dat trek je als luisteraar niet.
  Twee uur dezelfde jock is genoeg.

 21. Bart V.

  Lekker goedkoop, 1 dj 4 uur lang.
  dat gebel dat trek ik niet. Al die domme gesprekken.

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.