Daphne: ‘Ik heb Erland gezegd dat ik op tv wil blijven’

Daphne Deckers heeft RTL’s tv-baas Erland Galjaard op het hart gedrukt dat haar vertrek bij Boulevard niet betekent dat ze stopt met televisie. Dat vertelt de presentatrice in de Privé. Deckers, die nooit echt uit de verf is gekomen bij de showrubriek, vindt dat Boulevard te veel tijd opslokt. “Het is niet zo dat ik afscheid neem van de televisie, dat heb ik in een gesprek met Erland Galjaard ook duidelijk naar voren gebracht. Er zijn genoeg andere programma’s die je bijvoorbeeld in zes weken opneemt.

Voor RTL Boulevard moest Deckers altijd beschikbaar zijn. “Ik was 52 weken redelijk aan Nederland gebonden, omdat ik beschikbaar moest zijn voor RTL Boulevard. Ik heb elke week twee vaste dagen, en daarnaast was het mijn verantwoordelijkheid om het programma op te pakken als Winston bijvoorbeeld in het buitenland verbleef of ziek was.

Deckers staat open voor nieuwe projecten. “Ik ben met een nieuwe roman bezig en ik wil me concentreren op nieuwe projecten op het gebied van film en televisie. Mijn kinderboek Het Vliegende Schaap wordt waarschijnlijk verfilmd en voor mijn roman zijn er ook plannen, dus er spelen genoeg andere zaken.”

Ze zou graag kortlopende projecten presenteren. “Daarnaast zou ik ook scripts kunnen schrijven voor dramaseries.

Deckers is vrijdagavond voor de allerlaatste keer te zien in RTL Boulevard.

Het Privé-interview met Deckers kunt u lezen via Blendle.

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen