‘Constante spanning tussen Lodewijk en EH&T’

Foto: RTLEr is sprake van een ‘constante spanning’ tussen Lodewijk Hoekstra en Eigen Huis & Tuin. Dat stelde Albert Verlinde woensdagavond in RTL Boulevard. Hoekstra blijft maar opduiken in de media met verhalen dat hij zo baalt van het vernieuwde Eigen Huis & Tuin. Dat is ook de showkenner van RTL 4 niet ontgaan. “Er is heel veel gedoe en er zijn heel veel artikelen, waarin hij zegt dat hij boos op RTL is en zich niet lekker voelt bij Eigen Huis & Tuin. Ik ben een beetje rond gaan bellen.

Verlinde heeft hoor en wederhoor gepleegd. “Collega’s zeggen: ‘We merken eigenlijk niets, want hij heeft het ontzettend naar zijn zin, maar we plagen hem wel af en toen, van: leuk interview meer met de Weekend, leuk dat we het lezen!’”

Ik heb net de zender even gesproken en zij zeggen: ‘Het is eigenlijk al een paar jaar dat hij zichzelf niet helemaal lekker voelt in zijn rol. Hij heeft wel ideeën wat hij wil met het programma, zoals meer duurzaamheid erin.’”

Er is sprake van wrijving, aldus Verlinde. “Het past niet altijd bij elkaar, maar ieder jaar komen ze er toch weer uit en iedereen hoopt dat dat nu ook weer gaat gebeuren. Maar dat er een constante spanning is tussen Lodewijk en Eigen Huis & Tuin, is duidelijk.”

Lees ook: Lodewijk Hoekstra vindt RTL 4 erg onverstandig (maandag)

 

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen