Beau verkiest Matthijs boven Humberto en Jeroen

Beau van Erven Dorens vindt Matthijs van Nieuwkerk de beste talkshowpresentator van Nederland. Dat heeft hij gezegd in de Wilfred Genee-talkshow Wat Gaat Er Nu Door Je Heen. Van Erven Dorens vindt Van Nieuwkerk beter dan Jeroen Pauw en Humberto Tan. “Matthijs, met grote voorsprong. Hij is empathisch heel sterk, hij is grappig, hij weet van muziek, van sport en van politiek. Hij stelt zichzelf ook niet totaal op de voorgrond, zoals heel vaak gebeurt“, zegt hij.

Bovendien is Van Nieuwkerk volgens hem ontzettend gefocust. “Hij is echt op zoek naar één antwoord in zo’n interview. Ik vind hem op vele manieren fenomenaal.

Van Erven Dorens heeft enige tijd zelf meegewerkt aan De Wereld Draait Door als tafelheer. “Ik zit daar al een hele tijd niet mee. Daar ben ik al een hele tijd weg. Op eigen verzoek. Ik vond het allemaal te ingewikkeld. Ik zat bij RTL en dan weer daar.”

Overigens is hij ook wel te spreken over de talkshow van Genee. “Ik vind het nu al beter dan Zomergasten. Echt, ik meen het serieus. Dat vind ik altijd zo lang duren. Op een gegeven moment ga je koffie halen en dan zijn ze nog niet bij een fragment gekomen, snap je.”

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen