Ruziënde Hoebeetjes willen niet in Het Familiediner

Foto: SBSAstrid Hoebee is helemaal klaar met haar bekende zus José Hoebee. Ze waarschuwt EO-presentator Bert van Leeuwen dat hij niet langs hoeft te komen met zijn Familiediner-team, als hij dat al van plan was. “Nee, wat mij betreft niet komt het niet meer goed. Dan kunnen ze Het Familiediner en alles naar me toesturen, maar echt niet. Nee“, heeft ‘de zus van’ gezegd in SBS Shownieuws. “Ik snap er echt helemaal niets van hoe José zo hard is geworden. Ik snap het niet.

De Hoebeetjes hebben ruzie, maar Astrid had tóch graag gezien dat ze samen op bezoek konden bij hun moeder die op sterven ligt. “Ik vind gewoon dat als je moeder op sterven ligt dat je als plicht hebt als dochter om je moeder het plezier te doen om met vier dochters bij haar op bezoek te gaan, zodat ze de indruk heeft dat ze rustig in kan slapen. Dat heeft José echter gewoon geweigerd.”

De ruzie gaat over geld. “Mijn vader stierf en dan krijg je met geld te maken. Maar als we nou met z’n vieren doen alsof we weer close zijn, dan valt er voor mijn moeder een last van haar schouders.”

José Hoebee kan het niet geloven dat haar zus heeft gesproken met Shownieuws. “Ik vind dit te schandalig voor woorden en wil er verder ook geen woorden aan vuil maken. Ik ga me niet verlagen tot haar niveau.”

Meer in SBS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen