‘RTL 7 heeft vervanger Voetbal Inside al klaarliggen’

Mocht er een einde komen aan Voetbal Inside, dan heeft RTL 7 de vervanger al klaar liggen. Dat grapte René van der Gijp in het tv-programma. Er gaan al enige tijd geruchten over de toekomst van de tv-hit, omdat Wilfred Genee nog niet heeft bijgetekend en Johan Derksen zijn pensioenleeftijd nadert. “Johan zei: ‘Wat nou als wij er ooit mee stoppen.’ Toen zei ik: ‘Dan komt The A-Team weer terug.’ Ha ha ha. Die hebben ze nog wel liggen, hoor! En Rocky. Die hebben ze ook nog wel liggen, hoor.

Een uitstekende vervanger, vindt ook Johan Derksen. “Rocky is een soort vaste klant bij RTL 7. Als Rocky geweest is, krijg je weer Roger Moore als James Bond.

Het stoppen van Voetbal Inside zou een aderlating zijn voor RTL 7. De talkshow is dé steunpilaar van de mannenzender, al doet het programma het wel iets minder goed dan concurrent Studio Voetbal. “Wij hebben dan ook niet De Reünie voor ons, hè“, aldus Derksen.

Voetbal Inside staat op eigen benen, benadrukt hij. “Wij hebben politieachtervolgingen voor ons waarbij de bekeuringen nog in guldens uitgedeeld worden.

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen