‘Jan Slagter is een stijlloze sekstijger’

Foto: RTLRadio Veronica-dj Alex Oosterveen vindt de buitenechtelijke romance van Omroep MAX-baas Jan Slagter met een 31 jaar jongere dame een schande. Dat heeft hij laten weten in zijn radioshow. Oosterveen vindt het walgelijk gedrag. “Hij leek zo’n keurige man, maar nu laat hij zijn vrouw in de steek voor een veel jongere vriendin. Dat vind ik stijlloos. Een soort midlifecrisis is dat, maar wel heel laat. Het is niet mijn gewoonte om me met het privéleven van bejaarden te ontmoeten, maar nu moet het even.

De radio-dj dacht dat Slagter en zijn vrouw wel goed zaten. “We dachten allemaal dat het een heel gelukkig huwelijk was. Zoals bejaarden met elkaar omgaan: elke avond in het huispak op de bank RTL 4 kijken met een glaasje citroen-jenever.”

Dat is nu over, aldus Oosterveen. Terwijl hij zich richt aan Slagter, zegt hij: “Nu blijkt dat jij helemaal niet zo’n lieve oude man bent, maar een geile sekstijger. Dat gerucht is uitgelekt, maar zestigplussers hebben wel vaker last van lekken.

Nu is het normaal dat zestigplussers een beetje buiten de pot pissen, maar meestal komt dat door prostaatproblemen. Maar jij hebt je lieve vrouw gewoon ingeruild voor een lekker jong ding.

Oosterveen zegt voor de zekerheid de politie te hebben gebeld, omdat hij vermoedt dat de relatie illegaal is. Als dat niet zo is, dan ziet de 42-jarige dj een 31 jaar jongere vriendin ook wel zitten. “Dan mag ik dat ook.”

Meer in Omroep MAX

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Denkt u dat Wendy van Dijk in het echt een sympathieke vrouw is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen