KRO-NCRV heeft geen moeite met RTL-uitstapje Jan

KRO-NCRV heeft geen moeite met de deelname van Jan Kooijman aan RTL 4’s It Takes 2. Dat heeft hij gezegd op Radio 538. Kooijman is nog maar net overgestapt van RTL naar KRO-NCRV, maar vanaf medio maart is hij toch weer te zien op RTL 4. “Ik was hier al voor gevraagd toen ik nog verbonden was aan RTL. Ik zei toen ‘ja’. Toen ging ik naar de KRO-NCRV en gaf ik aan dat dit in de planning zat en of we daar over konden praten. Ze zeiden: ‘Als je dat leuk vindt, moet je dat lekker doen.’

Bovendien is Kooijman niet het enige KRO-NCRV-gezicht dat zijn opwachting maakt in de RTL 4-show. “Ik ben niet het enige Publieke Omroep-gezicht dat daar aan het schitteren is in die show, want ook Jan Versteegh van BNN en mijn KRO-NCRV-collega Marlijn Weerdenburg doen mee. Het is één groot Publieke Omroep-feestje bij It Takes 2.

Kooijman heeft de eerste opnames er al op zitten. Hij heeft het liedje Fast Car van Tracy Chapman gezongen. “Ik vond het zelf niet zo goed gaan, maar het ging ook niet slecht. In de volgende uitzending ga ik met iemand samen zingen. Daar kijk ik erg naar uit.

Of hij een warm welkom heeft gekregen bij KRO-NCRV? “Verschrikkelijk. Ik had Ghislaine Plag die over me heen reed. Ha ha, nee hoor. Ik ben heel vriendelijk en fijn ontvangen. Het is een fijn team waar ik in terecht ben gekomen. Er wordt ook geluisterd naar mijn ideeën.

Meer in KRO

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen