Dirk en Kim-Lian binnenkort thuis op zondag?

Foto: Nick van OrmondtDirk Zeelenberg en Kim-Lian van der Meij blijven maar doormodderen op de zondag van SBS 6. Hun show Thuis Op Zondag blijft inhoudelijk teleurstellen en ook de kijkcijfers zijn niet om over naar huis te schrijven. Dat blijkt uit cijfers van Stichting KijkOnderzoek. Thuis Op Zondag trok zondagmiddag vanaf 17.00 uur slechts 232.000 kijkers en 6,4 procent marktaandeel, vér onder het zendergemiddelde van SBS 6. Een erg magere score voor een tijdstip waarop niet veel te kiezen valt.

Het SBS 6-duo werd aan alle kanten ingehaald. Zo trok de parade van zingende C-artiesten als John de Bever en Lamme Frans in de Sterren.nl Special 446.000 kijkers (13 procent) naar NPO 1 en scoorde Winston Posts Nederland Proeft 299.000 kijkers (8 procent) naar RTL 4.

Thuis Op Zondag, de officieuze opvolger van RTL 4’s Carlo & Irene: Life 4 You, begon eind september nog met een veelbelovende 442.000 kijkers (14 procent). Daar zijn er inmiddels niet veel meer van over.

Maar ook inhoudelijk zit er weinig progressie in Thuis Op Zondag. Er is geen tv-recensent voor nodig om te concluderen dat de presentatie alles behalve Ring-waardig is en de chemie tussen dame en heer in geen velden of wegen te bekennen is.

Ook op sociale media blijven de reacties vernietigend. “Wat een dramatisch programma dat Thuis Op Zondag. Slechte gesprekken, onderwerpen van niets en een presentatie duo zonder chemie. Vooral Dirk“, luidt het op Twitter.

En een ander: “Dat Thuis Op Zondag heeft een constante factor… Het blijft slecht.

Het lijkt er op dat Dirk en Kim-Lian binnenkort weer thuis zijn op zondag.

Lees ook: Thuis Op Zondag: bakken met kritiek en weinig kijkers (half december)

Meer in SBS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen