Anouk gek op Boer Zoekt Vrouw en Spoorloos

Anouk is gek op de NPO 1-programma Boer Zoekt Vrouw en Spoorloos van de KRO. Ze kan zichzelf er helemaal in verliezen. Dat heeft de zangeres laten weten op 100% NL. Het zijn dé tv-favorieten van Anouk. “Ik vind Boer Zoekt Vrouw wel leuk om naar te kijken. Het is een soort guilty pleasure. Het is altijd zo ongemakkelijk. Had je niet verwacht, hè, dat ik dat leuk zou vinden? Boer Zoekt Vrouw vind ik heel erg leuk. Spoorloos vind ik ook altijd heel interessant en mooi“, legt ze uit.

Boer Zoekt Vrouw en Spoorloos wekken bij veel mensen traanvocht op. “Of ik daar ook van moet huilen? Oh my god, ja, sowieso. Ik huil heel snel sinds ik kinderen heb gekregen.

Anouk greep ook naar de Kleenex toen ze laatst bij RTL 4 de film Hachi over een trouwe hond zag. “Die heb ik gezien. Die wacht blijven op zijn baasje voor jaren. Hartverscheurend. Ik heb erom gehuild.

Door haar deelname als coach aan The Voice is Anouk zelf ook een echt tv-gezicht geworden. Of ze door de show meer aanvragen krijgt van andere programma’s, weet ze niet. “Ik kreeg altijd al wel veel aanvragen, maar daar heb ik niet zo’n behoefte eigenlijk.”

Kees vertelt het me niet eens meer, want hij weet toch dat ik altijd ‘nee’ zeg. Hij denkt dan: laat maar zitten, ik vraag het niet eens meer.”

Meer in KRO

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen