‘Wendy van Dijk stopt over een paar jaar met tv’

Foto: Robert HeezenMedium Liesbeth van Dijk denkt dat RTL 4-ster Wendy van Dijk over een paar jaar stopt met tv-maken. Dat geeft ze aan in weekblad Privé. Liesbeth van Dijk, bekend van het tv-programma Het Zesde Zintuig, ‘voelt’ elk jaar weer hoe bekend Nederland ervoor staat. Bij Wendy van Dijk voelt ze hetzelfde als vorig jaar: een sterke vermoeidheid. “Ze blijft plichtsgetrouw als ze is maar doorgaan en er blijven maar nieuwe dingen op haar afkomen. Het wordt haar allemaal te veel.”

Van Dijk voelt van alles bij Van Dijk. “Ik krijg nu ik dit vertel ook last van mijn rug. Ze heeft toch geen hernia? Bij Wendy krijg ik het gevoel dat ze denkt: ‘Ik doe dit allemaal nog een paar jaar en dan stop ik.’

Aankomende zondag is Wendy van Dijk voor de tweede keer co-host van Carlo Boszhard in Carlo’s TV Café. Boszhard is volgens Van Dijk een stuk bruisender. “Hij komt met nieuwe creatieve programma-ideeën. Ik zie bovendien een film bij Carlo opkomen.”

Boszhard is wel een beetje egoïstisch, aldus Van Dijk. “Carlo is wel een egocentrisch persoon, hoor! Ik voel dat hij ontzettend op zichzelf is gericht. Gelukkig kan zijn vriend, met wie hij ook zakelijk is verbonden, daar goed mee omgaan.

Recentelijk voorspelde het blad Paravisie dat Matthijs van Nieuwkerk dit jaar bekendmaakt te stoppen met De Wereld Draait Door.

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen