Vanavond op tv: Nance en Peter strijden tegen Frits

RTL 4 begint vanavond met zijn nieuwe woensdagprogrammering, bestaande uit de Nance-show Puur Geluk en de Peter van der Vorst-reeks Ik Zorg Voor Jou over mantelzorgers. Vooral voor Van der Vorst wordt het spannend, want mantelzorg is niet bepaald een spannend onderwerp. “In eerste instantie denken mensen inderdaad niet: dat is een heel spannend onderwerp. Maar ik denk dat als je eenmaal in het programma zit, je absoluut blijft kijken“, zegt de presentator op 100% NL.

Van der Vorst verwacht dus weinig afhakers na de eerste aflevering. “Het is in elk geval heel herkenbaar. Ik hoop het. Ik durf geen voorspellingen te doen.

De eindejaarsspecial van Puur Geluk trok vorige week dinsdag 1,2 miljoen kijkers en RTL 4 hoopt voor de uitzending op woensdag op een soortgelijke score.

De concurrentie is niet mild, want ’s lands grootste zender NPO 1 heeft vanavond het Musical Awards Gala met Frits Sissing op het programma staan.

En ook NPO 3 begint aan een nieuwe programmering met Nick & Simon, The Dream: Las Vegas en Rot Op Naar Je Eigen Land.

Ondertussen gaat ook kijkcijferhit De Slimste Mens in volle vaart verder op NPO 2. Die spelshow noteerde gisteren een kijkcijferrecord met maar liefst 1,8 miljoen kijkers.

Morgenochtend wordt duidelijk waar de kijker voor gekozen heeft.

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen