The Voice presenteert nieuwe coach in finaleshow

RTL 4 maakt vrijdagavond in de finale van The Voice of Holland bekend wie de opvolger van coach Marco Borsato wordt. Dat heeft coach Anouk laten weten op Radio 538. Anouk denkt dat de nieuwe coach aanwezig is in de studio, wat zou betekenen dat Guus Meeuwis het níet wordt. Hij treedt morgen op bij de Vrienden van Amstel Live. Mogelijk gaat het om Douwe BobJan Smit of Waylon, want zij zijn wél van de partij. “Ze zullen er wel een heel spektakel van maken“, aldus Anouk.

Het zal op een originele manier bekendgemaakt worden, verwacht ze. “Ik kan me voorstellen dat ze dat flink gaan uitbuiten.

Anouk wilde de naam van de nieuwe coach niet verklappen. “Dat ga ik niet zeggen, want dat zullen jullie morgen in de show zien. Dan ben ik een party pooper die alles verpest.

Op de vraag of het tóch Guus Meeuwis is, antwoordde ze: “Als het Guus zou zijn is het hartstikke leuk toch? Dat is een lieve kerel.

Zelf is Anouk volgend seizoen voor de tweede keer van de partij in The Voice. “Ja, dat denk ik wel, ja. Ik was er vandaag over in gesprek. Het was een goed gesprek. Of het met John de Mol zelf was? Ja. Het komt goed. Ik vind het hartstikke leuk en het is ook leuk dat ik weer gevraagd ben.”

Het is ook voor John een hele verandering, want de show heeft een heel andere energie gekregen. Ik vind het heel fijn dat hij heel blij en enthousiast is. Voor hetzelfde geld heeft hij zoiets van: ik wil weer terug naar wat ik had.”

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen