Telegraaf kritisch over RTL 4-show Zeesterren

Tv-recensent Marcel Peereboom Voller is niet echt enthousiast over Zeesterren, de nieuwe maandagavondshow van RTL 4 met presentatrice Irene Moors. Dat laat hij vandaag blijken in De Telegraaf. Voller ziet het programma als familieamusement dat leuk is voor kinderen, maar daar is maandagavond prime time geen geschikt moment voor. “En om zonder de kinderen naar spelletjes spelende BN’ers te kijken is best een opgave, zo ondervond ik“, zegt de kritische tv-deskundige in het dagblad.

RTL 4 wil vooral een gezellig programma met de nodige humor neerzetten. “Dan moet je wel openstaan voor de grappen van teamcaptain Geer“, zegt Voller, verwijzend naar Gerard Joling, die het verschil tussen zeesterren en bruine sterren uitlegde.

En je moet je niets aantrekken van Irene Moors, die vlak voor elk reclameblok een zware blessure aankondigt, aldus de tv-kenner. “Danny de Munk komt in ademnood! Zal hij verdrinken? We zien het na de reclame.

Het komt een beetje overdreven over, vindt hij. “Volgende week schaaft Josje Huisman haar kuit. Daarna is er reclame. Dan weet u dat vast.

Zeesterren begon gisteren met 1,1 miljoen kijkers op RTL 4. NPO 1 en NPO 2 wisten op hetzelfde moment meer kijkers te boeien.

De Telegraaf-column van Voller kunt u lezen via Blendle.

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen