Sylvana Simons brengt ode aan Anouk in DWDD

Foto: EenVandaagSylvana Simons bracht donderdagavond een ode aan Anouk in De Wereld Draait Door. Dat was te zien in de uitzending op NPO 1. Simons was tafeldame en mocht daarom de uitzending openen met een onderwerp waar ze het zelf over wilde hebben. Ze koos voor Anouk (40), die zwanger is van haar zesde kind bij alweer de vierde vader (21). “Ze is de meest uitgesproken en misschien wel de leukste coach bij The Voice of Holland en ze is zwanger: Anouk“, zo begon ze haar verhaal.

Ze kent Anouk niet persoonlijk, maar wilde haar toch graag feliciteren met haar zwangerschap. “Dus ik dacht ik ga naar haar Facebook-pagina om haar te feliciteren. Toen schrok ik nog al, want ze kreeg heel erg veel over zich heen.”

Men is kritisch over haar zwangerschap. “Men spreekt er schande van dat ze zes kinderen bij meerdere vaders heeft, dat er een groot leeftijdsverschil én dat die vaders niet allemaal blond haar hebben en blauwe ogen.”

Ik wil zo graag Anouk feliciteren met haar zwangerschap, maar ook zeggen dat ze een heldin is. Omdat ze echt is, omdat ze haar leven leeft en doet wat zíj wil. Ze is eerlijk bij The Voice en doet het niet voor populair gewin. Wat ze zegt en doet komt uit haar hart.”

Ze is voor mij één van de meest ultieme feministen die ons land kent.”

Meer in VARA

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen