SBS 6 zet nieuwe kindershow op late vrijdagavond

Foto: SBSSBS 6 zet de nieuwe kindershow Bijdehandjes van Jeroen van Koningsbrugge op de late vrijdagavond, direct na de muziekshow Lekker Nederlands. De eerste aflevering is op 5 februari om 22.00 uur. Dat heeft de tv-zender laten weten. Bijdehandjes is een variant op de vroegere Jochem van Gelder-hit Praatjesmakers. Van Gelder heeft in 2012 ook een Praatjesmakers-variant gemaakt voor SBS 6, maar die was te zien op de vroege zondagavond om 19.30 uur.

Praatjesmakers werd in de laatste jaren uitgezonden op de zondagavond, direct na het Achtuurjournaal. Bij de start vond Van Gelder dat véél te vroeg voor zo’n programma.

Van Gelder enkele jaren geleden: “De NCRV had het krankzinnige idee om een programma met kinderen pas half negen ‘s avonds uit te zenden. Dat leek mij gedoemd te mislukken, maar er keken een miljoen mensen. Toen vond ik dat ik maar niks meer moest zeggen.

Hopelijk voor SBS 6 komt het programmeren van een kindershow om tien uur ’s avonds slechts krankzinnig over en blijkt het een gouden zet.

Lees ook: Jochem van Gelder voelt zich gepasseerd door SBS 6 (november 2015)

Meer in SBS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Zou u René le Blanc op uw rode loper willen hebben?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen