Sarena Solari gek op Jan de Hoop

Sarena Solari, de winnares van het derde seizoen van kijkcijferkanon Heel Holland Bakt, kijkt op tv vooral graag naar Jan de Hoop en Rudolph van Veen. Dat vertelt ze in Mikro Gids. De Hoop zorgt bij Solari elke dag weer voor een prettige start. “Jan de Hoop van het RTL Ontbijtnieuws. Vrijwel iedere morgen kijk ik tijdens het ontbijt naar zijn programma. Ik vind het een ontzettend sympathieke man met een fijn stemgeluid. Hij zorgt echt voor een goed begin van de dag“, zegt ze.

Van Veen maakt haar favoriete achtergrond-tv. “Als ik thuis bezig ben, heb ik vrijwel altijd kookzender 24Kitchen opstaan. Vooral uit de recepten van Rudolph van Veen in Rudolph’s Bakery haal ik veel inspiratie.”

Ook keek ik natuurlijk iedere zondag naar Heel Holland Bakt. Toen ik zelf meedeed, was dat wel even spannend. Je hebt als kandidaat geen idee hoe de uitzending eruit komt te zien. Het viel gelukkig mee.”

Tegenwoordig kijkt Solari steeds meer ‘on demand’. “Ik maak regelmatig gebruik van on demand-kanalen, zoals Netflix en NPO Gemist. Als de tijd het toelaat vind ik het prettig om uitzendingen terug te kijken.”

 

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen