Romy Monteiro ziet GTST wel zitten

Romy Monteiro, hoofdrolspeelster in de musical The Bodyguard, ziet een gastrol in Goede Tijden Slechte Tijden wel zitten. Dat vertelt de actrice in Veronica Magazine. Monteiro heeft veel plannen voor 2016. “Voor het komende jaar heb ik natuurlijk wel een aantal doelen. Ik zou heel graag een eigen nummer uit willen brengen, en het liefst een eigen album. Wat ik ook graag zou willen is acteren. Een gastrol in GTST lijkt me geweldig. Het zou superleuk zijn om een zangeres in Meerdijk te spelen!

Eerst concentreert ze zich nog op de musical. “Ik moet elke dag nog wennen aan mijn nieuwe leven. Alles is zo rooskleurig dat ik soms een beetje huiverig ben voor wat me volgend jaar te wachten staat.”

Ondanks alles blijft Monteiro gewoon. “Laatst was ik bij de Action – mijn favoriete winkel. Ik was helemaal blij omdat ik vier leuke potjes voor een euro had gekocht en appte dat aan mijn moeder. Toen zei ze dat ze zo blij was dat ik nog steeds enthousiast kan worden van dat soort dingen, ondanks alles wat me de laatste tijd overkomt.”

Veel mensen om me heen zeggen dat ik internationaal moet gaan, maar ik hou van Nederland. Als ik twee weken op vakantie ben, mis ik mijn stroopwafels.

 

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Denkt u dat de carrière van Thijs Römer voorbij is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen