RTL Boulevard mag uitzendavond Idols onthullen

Foto: Bob BronshoffDe uitzendavond én startdatum van Idols 5 worden deze week onthuld door RTL Boulevard. Dat meldde presentatrice Lieke van Lexmond zondag in Carlo’s TV Café. Carlo Boszhard was nieuwsgierig wanneer Idols 5 van start gaat, maar dat kon Van Lexmond niet zeggen. “Het begint komend voorjaar. Ik zou het liefste zeggen wanneer, maar RTL Boulevard mag deze week melden wanneer dat is. Dat is dan een primeur die we daar moeten weggeven. Je hoort het nog deze week.

De eerste opnames van Idols 5 waren afgelopen weekend. “Het was echt ongelooflijk leuk. Je leeft er best lang naar toe. Je hebt het er ook over met het team of er nog wel mensen komen opdagen en of de chemie tussen de jury wel goed zal zijn, etcetera. Maar alles viel op zijn plek en dat is een verademing om te zien.”

Het was een gekkenhuis, meent Van Lexmond. “Mensen stonden gewoon drie uur voor de deur te wachten om zich in te schrijven. Het was ongelooflijk druk.”

Het is heel anders dan The Voice, X Factor en de talentenshows die we kennen, want het kan écht iemand zijn die van de straat is geplukt. Het is een soort sprookje. Men kan hét idool van Nederland worden.

Van Lexmond presenteert Idols 5 samen met Ruben Nicolai. In tegenstelling tot de eerste vier seizoenen van Idols, zal de vijfde reeks niet te zien zijn op RTL 4, maar op RTL 5.

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen