RTL 4 zet Yolanthe Sneijder-Cabau in op prime time

Foto: NOSNa een aantal klussen voor RTL 5, gaat Yolanthe Sneijder-Cabau nu aan de slag voor RTL 4. In We Blijven Toch Familie schiet ze verscheurde families te hulp. Dat blijkt uit een promo met de presentatrice, die onlangs een contract tekende bij RTL. Cabau is op zoek naar kandidaten. Ze hoopt met haar team veel probleemgevallen op te lossen. “Meestal is de band tussen ouder en kind heel sterk en is die voor het leven, maar in sommige gevallen wordt deze relatie verstoord“, zegt ze.

In de promo richt ze zich tot tv-kijkend Nederland. “Zie jij bijvoorbeeld door een misverstand je kind niet meer en lukt het je niet om dit zelf op te lossen? Of wil je juist de band tussen je ouders herstellen? Of misschien heb je wel een broer en een vader die geen contact meer hebben en wil je ze heel graag weer bij elkaar brengen, maar lukt dit niet. Laat het mij dan weten.”

Cabau komt dan aan de deur om in te grijpen. “Dan kom ik langs met een professioneel team en gaan wij weer aan de slag om jullie bij elkaar te brengen.

Een uitzenddatum is nog niet bekend. Aanmelden kan via de website van RTL.

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen