NRC Handelsblad prijst nieuwe dramaserie Linda.TV

Foto: AVROHans Beerekamp, de tv-recensent van het NRC Handelsblad, is erg te spreken over de nieuwe dramaserie Bitterzoet van Linda.TV. Dat laat hij blijken in de krant. Bitterzoet is de eerste dramaserie van de video-app van Linda de Mol. De serie is nu al veel beter dan bijvoorbeeld Heer & Meester, dat nu op NPO 1 te zien is, vindt Beerekamp. “Bitterzoet is geestig, herkenbaar en buitengewoon goed gemaakt. De eerste aflevering was voorbij voor ik er erg in had. Een slimme snack wekt de eetlust op.

De serie gaat over de belevenissen van drie dames met een fijn, maar niet meer zo spannend bestaan. Volgens Beerekamp zijn het ‘vooral de kwaliteiten van de actrices Tina de Bruin, Anniek Pheifer en Jennifer Hoffman’ die de personages zo goed tot leven brengen.

Beerekamp moet zeggen dat het lastig is om in afleveringen van zes minuten veel diepte aan een karakter te geven, maar tegelijkertijd stelt hij dat het ‘juist heel aardig’ is dat Linda.TV een nieuwe vorm uitprobeert met ‘korte spanningsbogen en milde karikaturen’.

Linda.TV plaatst elke donderdag een nieuwe aflevering van Bitterzoet online. De serie wordt gesponsord door Jillz, een drankje van fabrikant Heineken.

De recensie van Beerekamp kunt u lezen via de website van NRC.

Meer in Overige

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen