Nieuwe show Blue Circle: ‘Raden van wie welk huis is’

Foto: SBSProductiehuis Blue Circle, bekend van programma’s als Boer Zoekt Vrouw en Idols, werkt aan een nieuw tv-programma over bijzondere huizen. Dat laat het tv-bedrijf weten in een oproep. Blue Circle is op zoek naar bewoners van aparte stekjes. “In een nieuw programma moet men raden wie in welk huis woont. Voor dit programma zijn wij dan ook op zoek naar bijzonderen woningen. Woon jij bijvoorbeeld in een molen, pipowagen, caravan, woonboot, boot, boerderij, of een boomhut?

Maar ook mensen met een cottage, vuurtoren, oude kerk, doorzonwoning, chateau, ranch, tent, villa en woonwagen zijn van harte welkom om zich aan te melden. “Wil jij jouw huis graag op televisie laten zien en kans maken op een leuk geldbedrag? Stuur dan snel foto’s van jouw huis en contactgegevens.

Mensen die het moeten doen met een gewoon rijtjeshuis in een Vinex-wijk worden niet geheel afgeschreven. “Woon je in een vrij ‘normaal’ huis maar heb je een bijzonder interieur? Dan zijn we OOK op zoek naar jou!

Verdere details over dit tv-project zijn nog niet beschikbaar. Ook de omroep die dit (wil) gaan uitzenden, is nog niet bekend.

Foto: Wikimedia

Meer in Overige

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen