Net-niet-miljonair geraakt door RTL Boulevard

Foto: MAXNet-niet-miljonair Kamal Maihouane is geraakt door de uitspraken van Albert Verlinde in RTL Boulevard. Dat vertelt de 21-jarige jongen vandaag in De Telegraaf. Maihouane liep een miljoenenprijs mis in de Postcode Loterij, omdat een incasso niet gelukt was. Hij schoof aan in het Postcode Loterij-gezinde RTL Boulevard, waar hij compleet werd afgeslacht. “Ik ga niet natrappen. Ik ben op tv al voor loser van het jaar uitgemaakt. Dat doet wel wat met je“, zo vertelt hij.

De jongen vindt het vreemd dat hij zo werd aangevallen, terwijl hij geen kwaad in de zin heeft. “Ik ben ook oprecht blij voor de mensen die gewonnen hebben, maar die waren echt niet allemaal aardig naar mij.”

Maihouane heeft officieel een zaak aangespannen tegen de Postcode Loterij. “Ik zie wel wat er van komt. Het leven gaat gewoon verder hoor.

Zijn advocaat Sandra Carli denkt een goede kans te maken. “Als het geld niet geïncasseerd kan worden, dan doe je niet mee. Gelijkertijd blijf je mee doen tot wederopzeggen. Dat bijt elkaar.

Het Telegraaf-interview met Carli en Maihouane kunt u lezen via Blendle.

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen