Marco Borsato verwacht terugkeer in The Voice

Foto: RTLMarco Borsato verwacht dat hij ergens na het zevende seizoen weer terugkeert in The Voice of Holland. “Ik denk dat er wel een moment is dat ik weer een keer terug kom“, zegt de zanger op Radio 538. Vanavond, in de grote finale van het zesde seizoen, zwaait Borsato af. “Ik zal je eerlijk zeggen dat ik het stiekem wel lastiger vindt dan gedacht. Een beetje weemoedig. Het is natuurlijk op eigen verzoek geweest, maar als je je stoeltje opgeeft waar je vijf jaar lekker op gezeten hebt, is het toch lastig.”

Volgens Borsato is hij van harte welkom om na één seizoen rust weer terug te keren. “Het is wel mooi dat zowel RTL als Talpa zeggen dat ik mijn stoel mag terugclaimen als ik terug wil. De weg terug is dus altijd open.”

Komend seizoen wil ik echt wat festivals doen en ruimte maken voor eigen werk. En als je The Voice goed wil doen, kost het meer tijd dan verwacht.

Borsato blijft wel verbonden aan juniorvariant The Voice Kids.

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Mist u Patty Brard bij Shownieuws?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen