Telegraaf stopt met Sandra Schuurhof: ‘Te seksloos’

De Telegraaf stopt na zes jaar met de wekelijkse column van Sandra Schuurhof in het katern Vrouw. “De krant wil meer verhalen over seks en minder over baby’s“, zegt de manager van de SBS 6-ster tegen RTL Boulevard. Schuurhof, die ruim een jaar geleden beviel van een kind, schrijft vandaag in haar laatste column dat het afscheid haar zwaar valt. “Vandaag is voor mij wel even slikken, want ik schrijf mijn laatste column en dat betekent dat ik afscheid moet nemen van u.”

De lezers van Schuurhof lazen in de eerste jaren vooral over de vele mannen die ze verslond. “Van een aannemer tot een chirurg, van een profvoetballer tot een kunstenaar. Zij waren overigens minder gecharmeerd van mijn columns.”

Schreef ik een keer dat ‘een ex loeide als een tochtige koe tijdens de seks en ik echt mijn hand op zijn mond moest leggen, omdat anders de Dierenbescherming voor de deur had gestaan’, dan voelden ze zich allemaal aangesproken en begonnen driftig allerlei verwensingen te sms’en.”

Schuurhof verwijst haar lezers na haar eigen website. “Voor nu: dank voor de mooie jaren, maak er een goed weekend van en tot ziens!

De afscheidscolumn van Schuurhof in De Telegraaf kunt u lezen via Blendle.

Meer in SBS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen