Linda de Mol komt met eigen Libelle Zomerweek

Het tijdschrift LINDA. van Linda de Mol komt met een eigen variant op de Libelle Zomerweek van concurrent Libelle. Het blad komt in het weekend van 14 en 15 mei met het LINDA.festival. Dat heeft de redactie vandaag laten weten. LINDA. komt tot leven op het Hembrugterrein in Zaandam. “We laten je de hele dag genieten van de lekkerste happen, drankjes en fijne optredens van onder andere Chef’Special en Ali B. Maar LINDA. zou LINDA. niet zijn als er niet veel meer te beleven valt.

Zo is er naast muziek ook theater. “En in de LINDA.favorites Supermarkt vind je de bekende favorites uit het blad. Duik voor vintage must-haves achterbakken in bij de Kofferbak Sale en ga door de Beauty Wasstraat voor onder meer nieuwe make-up, een facial of haarbehandeling.

Verder is er een LINDA.markt en kunnen lezers hun ogen uitkijken bij de l’HOMO.bar. “Het moge duidelijk zijn: een dag LINDA.festival is een ervaring die je niet wil missen.

Een ticket kost 25 euro en een parkeerkaart kost 5 euro.

 

Meer in Overige

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Denkt u dat de carrière van Thijs Römer voorbij is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen