‘Lee Towers perfecte coach The Voice of Holland’

Foto: VARARTL 4 moet Lee Towers vragen om coach te worden in The Voice of Holland. Dat vindt Brace, finalist van het huidige seizoen, heeft hij laten weten op 100% NL. Brace zou het ontzettend leuk vinden om Towers in één van de vier rode stoelen te zien. “Ik vind hem net als Tom Jones in de Britse versie. Lee Towers lijkt me ook zoiets. Het is een oppermachtig persoon, waar je wel wat van aanneemt. Wat je ook vindt van zijn muziekstijl, het is wel een soort van legende“, aldus de zanger.

Guus Meeuwis is de meest genoemde naam als het gaat om de zoektocht naar de opvolger van de vertrekkende coach Marco Borsato. Dat zou Brace ook een prima keuze vinden, al vindt hij Towers ’te gek’.

Lee Towers (69) is vooral bekend van de megahit You’ll Never Walk Alone. Zijn handelsmerk is zijn gouden microfoon, waar hij altijd mee optreedt.

The Voice of Holland begint volgend tv-seizoen aan zijn zevende serie afleveringen. Coach Anouk is in elk geval van de partij: zij heeft getekend voor twee seizoenen.

De andere coaches, Ali B en Miss Montreal, hebben ook aangegeven te willen blijven.

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen