John de Mol: ’Twitter zit vol met randdebielen’

Foto: RTLJohn de Mol begrijpt niet waarom veel tv-sterren op Twitter kijken om naar meningen over hen te zoeken. Dat gaf de tv-tycoon maandagavond aan in RTL Late Night. De Mol neemt Twitter niet serieus, zei hij tegen enkele tv-collega’s in de talkshow. “Ik begrijp niet dat jullie daar nog naar kijken. Daar zijn een paar duizend randdebielen die niets te doen hebben en alleen maar negatief zeiken op sterren. Daar naar kijken, is een soort van SM. Er wordt te veel aandacht aan gegeven.”

Zijn zus Linda de Mol kijkt wél op Twitter. “Ik zit niet op Twitter, maar ik kijk er wel eens op. Heel dom. Ik heb laatst de verschrikkelijkste tweets over mezelf voorgelezen voor Linda.TV. Die heb ik van tevoren niet gezien. Je schrikt er toch van wat mensen je toewensen.

Humberto Tan is positiever over Twitter. “Er zijn ook heel veel mensen die ontzettend veel inspiratie opleveren.”

VARA-ster Matthijs van Nieuwkerk is het eens met John de Mol. “Ik zit niet op Twitter en niet op Facebook. Ik kijk er nooit op. Ik heb het wat dat betreft iets rustiger dan de rest aan tafel, behalve John. Wij kunnen elkaar een hand geven, begrijp ik.”

Ik vind Twitter een ongelooflijke onruststoker. Maar ik erken, wat Humberto zegt, dat er ook veel inspiratie te vinden is. Dat begrijp ik via mijn redactie.

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen