Jennie Lena blij met optredens in RTL Boulevard

Foto: SBSJennie Lena vindt het ontzettend leuk dat ze al een paar keer voorbij is gekomen in RTL Boulevard. Dat vertelde ze vanmorgen op 100% NL. Met The Voice wilde Lena bekend worden en dat is gelukt. “Er zijn zo veel toffe dingen op mijn pad gekomen. Ik ben bij 100% NL genomineerd voor Muziekmoment van het Jaar, Perez Hilton in Amerika heeft heel veel over me geschreven en ik ben heel veel op tv geweest bij Boulevard en noem maar op. Dat mensen me kennen was mijn doel.

Dat doel is nu al geslaagd, of ze wint of niet. “Dus in die zin is het alleen maar winst voor mij. Zo voelt het.”

De aandacht van het weblog van Perez Hilton heeft Lena nog geen Amerikaans voorstel opgeleverd. “Wel interesse. Ik weet nu ook niet precies wat er gaat gebeuren, maar het is wel fijn dat er deuren open staan.”

Mijn wens is altijd geweest dat mijn leven avontuurlijk is en ik heb zin om op avontuur te gaan.”

Vrijdagavond is de finale van The Voice te zien op RTL 4.

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Vindt u ook dat Giel Beelen over het hoogtepunt van zijn roem heen is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen