Jan de Hoop op 2 oktober 2019 voor het laatst op RTL 4

Jan de Hoop is op 2 oktober 2019 voor het laatst te zien op RTL 4. Dat kondigt de RTL Ontbijtnieuws-presentator aan in Privé. De Hoop heeft zijn vertrekdatum vastgesteld. “Ik heb de knoop doorgehakt en ben er nu definitief uit wanneer ik ermee stop. Ik heb bij RTL hard gespaard voor mijn prepensioen, maar stiekem vind ik het ook leuk om door te gaan. Op woensdag 2 oktober 2019 ben ik precies dertig jaar op televisie en dan is het echt mooi geweest. Die dag presenteer ik mijn allerlaatste uitzending.

De Hoop is de langstzittende medewerker bij RTL Nederland. Na hem volgt Irene Moors, die een kwartier later haar contract bij de zender tekende.

De nieuwspresentator belooft zijn collega’s tot aan zijn pensioen te verwennen. “De officiële spullen uit het programma Heel Holland Bakt staan nu ook bij mij in de keuken en daarmee maak ik minstens eens per week een lekkere cake.”

Mijn collega’s op de nieuwsredactie hoeven zich tot aan oktober 2019 dus geen zorgen te maken dat ze verhongeren. Laatst liet ik ze nog mijn banaan-kokoscake proeven en er zullen er nog veel volgen.”

Het Privé-interview met Jan de Hoop kunt u lezen via Blendle.

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen