Irene Moors niet bang dat RTL 4 haar te oud vindt

Irene Moors (48), presentatrice van tv-flop Zeesterren, is niet bang dat ze te oud is geworden voor RTL 4. Dat vertelt ze in de Story. Het is geen zeldzaamheid dat een tv-vrouw wordt vervangen door een veel jonger tv-talent, maar daar maakt Moors zich niet druk om. “Wat er gaat komen, is allemaal nog wat vaag. Maar ik heb niet de angst dat iemand anders mijn plaats inneemt omdat ik te oud zou zijn voor RTL. Ik heb ook niet het gevoel dat ik me nog moet bewijzen. Iedereen weet wat ik kan.

Moors is momenteel te zien met Zeesterren, maar verder zit er nog niets in de pijplijn. “Er komen dit seizoen ook geen nieuwe afleveringen van de TV Kantine. Carlo is zo druk met zijn zondagmiddagprogramma dat daar geen tijd voor is.

Ze heeft er geen spijt van dat ze de stekker uit Carlo & Irene: Life 4 You heeft getrokken. “Voor het eerst in 25 jaar kan ik nu op vrijdag zeggen dat ik weekend heb. Dat gevoel, dat veel andere mensen wél kennen, is nieuw voor me en bevalt me prima.

In het weekend gaat Moors vaak op stap. “Wanneer we thuis zijn, kijken we natuurlijk naar Carlo’s TV Café. Maar ik heb geen minuut de behoefte gehad om weer voor de camera’s te gaan staan.”

Ik vind het juist heerlijk dat ik met Barry en onze kids kan doen waar we op dat moment zin in hebben. Geen spijt dus. Dit vrijwel televisieloze jaar voelt als een cadeautje.”

Het contract van Moors met RTL 4 liep tijdens de laatste jaarwisseling af.

Lees het Story-interview met Irene Moors via Blendle.

Lees ook: Irene Moors slaat aanbod van RTL 4 af (vorige week)

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen