Irene Moors slaat aanbod van RTL 4 af

Irene Moors zit sinds 1 januari van dit jaar zonder contract bij RTL 4. Dat heeft ze deels aan zichzelf te danken. Dat heeft de presentatrice gezegd op Radio 5. Moors heeft een programma-aanbod van RTL afgeslagen. “Er is wel iets aangeboden door RTL, maar ik vond dat het niet bij mij paste. Ik gaf de voorkeur aan rustig afwachten tot er wel iets is wat ik zie als mijn volgende stap. Door al die jaren werken bij RTL, kan ik even rustig aan doen en hoef ik niet meteen mijn huis uit.

De presentatrice lijkt alle opties open te houden, zelfs een vertrek bij RTL. “Ik houd het allemaal nog een beetje open en ook mijn ogen. Laat ik het zo zeggen.”

Moors heeft geen enkel idee welke kant het op gaat. “Ik ben nu 26 jaar in dienst bij RTL. Het gaat van contract naar contract. Dan is er een hiaat en dan is het: en nu dan?

Gelukkig zit ze niet geheel zonder werk. “Ik heb wel schnabbels die doorgaan, presentaties in het land en dingen die ik inspreek. En je wordt gevraagd voor jury’s.

Zo zit Moors in de jury van de TV Beelden. “De opvolger van de Beeld en Geluid Awards. Ik mag dan meejureren in de categorie amusement. De musicals mag ik ook allemaal gaan bekijken als jurylid van de Musical Awards.”

Deze maand is Moors elke maandagavond twee uur lang te zien als presentatrice van het vierdelige Zeesterren. “Het is lang, maar er zijn mensen die dat heel gezellig vinden.

Lees ook: Irene Moors: ‘Geen duidelijkheid over toekomst bij RTL’ (vorige week)

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen