Irene Moors gespannen voor kijkcijfers Vreemde Eend

Foto: Nick van OrmondtHet eerste programma dat Irene Moors voor SBS 6 gaat maken is de komische zaterdagavondshow De Vreemde Eend, waarin twee teams van elk twee bekende Nederlanders het tegen elkaar opnemen. Dat heeft de tv-zender bekendgemaakt. Moors is nu al gespannen voor de kijkcijfers van de eerste uitzending op 2 april. “De druk wordt wel opgevoerd, want het zou natuurlijk wel lekker zijn als er lekker veel mensen kijken. Ik ga er maar een beetje vanuit, want het is echt een leuk programma.

De teams krijgen steeds een rijtje mensen voorgeschoteld van wie er één een bepaalde eigenschap of een specifiek talent bezit. De teams moeten raden wie deze ‘vreemde eend’ in de bijt is.

Wie is de echte buikdanseres, wie is de winnaar van Litouwen’s Got Talent, wie is de professionele golfbalduiker en wie van de zakenmannen is twintig jaar dakloos geweest?“, aldus de zender.

Als De Vreemde Eend zich bekend heeft gemaakt, zal deze op eigen wijze zijn of haar talent of eigenschap tonen in de studio.

Moors ziet De Vreemde Eend als een ‘heerlijk begin’. “Een zaterdagavondshow met veel gezelligheid, humor, leuke bekende gasten en een gezonde strijd waarbij thuis op de bank druk kan worden mee geraden.”

Carlo gaat zeker kijken. Carlo is ook een fantastische tv-maker, dus ik ga ook echt aan hem vragen wat hij ervan vindt en wat hij er beter aan zou willen maken. Hij gaat me echt wel helpen. Daar zijn we zulke maatjes voor.

De Vreemde Eend is een Nederlandse versie van het Britse succesprogramma Odd One In (ITV) en wordt inmiddels in acht landen uitgezonden, waaronder Duitsland, Spanje, Italië en Brazilië. Endemol Shine verzorgt bij ons de productie.

Vorige week werd bekend dat Irene Moors na 26 jaar overstapt van RTL 4 naar SBS 6, waar zij een driejarig contract tekende.

Meer in SBS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen