Hajo Bruins: ‘Penoza stopt na vijfde seizoen’

De thrillerserie Penoza stopt na het vijfde seizoen. Dat zegt hoofdrolspeler Hajo Bruins vandaag in weekblad Privé. Het vijfde seizoen moet nog worden opgenomen, maar volgens Bruins is er al groen licht. “We doen nog één seizoen en dan is het helemaal klaar. Dan is het echt afgelopen. Het wordt het laatste seizoen, dat is zeker. Dat heeft te maken met de regisseur, Diederik van Rooijen, die zit nu in Hollywood en gaat echt andere dingen doen“, zo verklapt de acteur in het showbizzblad.

Bruins gunt het Van Rooijen van harte. “Hij heeft in Amerika zijn toekomst, wat natuurlijk fantastisch voor hem is. Hij wil nog vier maanden terugkomen voor Penoza, maar dat is het.

Hij vervolgt: “Er is nog een andere regisseur die ook een gedeelte heeft gedaan, maar dit is niet zijn kindje, en hij gaat zijn eigen dingen doen, dus dan is het klaar.”

Hoe de serie gaat eindigen, weet Bruins niet. “Ik heb geen idee hoe het afloopt, maar ze zijn al wel aan het schrijven.

Bruins is blij met het succes van Penoza. Het levert hem extra werk op, waaronder een rol in de tv-versie van de musical Petticoat. “Maar dan zonder Chantal Janzen. Zij is niet meer beschikbaar. Het wordt een realistische serie met Abbey Hoes in de hoofdrol en ook Tjitske Reidinga zit erin.

De KRO laat weten dat er nog geen beslissing is genomen over een eventueel vijfde seizoen.

Het Privé-interview met Bruins is te lezen via Blendle.

Meer in KRO

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen