Gaby schaamt zich niet voor borsten en billen op RTL 4

Foto: SBSGaby Blaaser vindt het prima dat haar borsten en billen regelmatig het beeld vullen in het tv-programma Campinglife op RTL 4. Dat vertelt ze in de TROS Kompas. Blaaser is sinds vorige maand de nieuwe tv-partner van Campinglife-ster Sander Janson. “In Campinglife sta ik als mijzelf en kan ik mij niet verschuilen achter een rol. Daarvoor moest ik wel een drempeltje over. Ik kom tenslotte ook in beeld in bikini en heb nou eenmaal borsten en billen. Maar ja, zo ben ik en dat is prima!

In Goede Tijden Slechte Tijden kan ze zich juist wél verschuilen achter een rol. “In Goede Tijden ben ik een personage en zit mijn make-up altijd mooi en mijn haar altijd goed.

Tijdens de opnames van Campinglife krijgt ze veel steun van Janson. “Voor mijn eerste reis was ik zó zenuwachtig dat ik er misselijk van werd. Gelukkig klikte het goed met Sander. Hij maakt het programma al vijftien jaar en ik kan veel van hem leren, maar wil ook graag zelf dingen ontdekken.

Campinglife is een superleuk programma. Ik keek er zelf vaak naar, dus ik vind het te leuk dat ik het nu mag presenteren.

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen