Erik Mouthaan rent hysterisch door Central Park

Geplaatst op za 30 jan 2016 om 10:15

Foto: RTLAmerika-correspondent Erik Mouthaan van RTL Nieuws bewoont in New York zó’n klein appartementje, dat hij om stoom af te blazen regelmatig hysterisch door Central Park rent. Dat bekent hij vandaag in de Volkskrant. Van zijn salaris bij RTL kan Mouthaan slechts een zeer kleine woonruimte betalen. “Dus moet ik een uitlaatklep hebben. Daarom ren ik door Central Park en zing ik heel hard mee met Carly Rae Jepsen’s Call me Maybe. Dan kijken de mensen me echt aan van: really?

Mouthaan heeft zich in New York ontpopt tot hyperactieve man. “Elke ochtend ren ik naar de crossfit-training. Om twee voor zes ’s ochtends gaat mijn wekker en om half zeven begint het klasje.

Daarna ploft hij niet uitgeblust op de bank, maar “fiets ik naar kantoor. Of het sneeuwt of hagelt, ik fiets. Ik wil actief blijven.

De RTL-ster slooft zich niet voor niets zo uit: hij is namelijk verslaafd aan de appeltaartmix van Koopmans. Daar stouwt hij zijn hele koffer mee vol als hij in Nederland is. “Mijn vriend Alan eet alleen de korst. En ik eet de appels.

Mouthaan bewoont een appartement in West Village, een dure wijk in Manhattan.

Het Volkskrant-interview met Mouthaan kunt u lezen via Blendle.
6 Reacties op “Erik Mouthaan rent hysterisch door Central Park”


 1. Mårtïjn

  Wat heb ik gelezen? Welk nieuwsfeit heb ik gemist?

 2. MC

  De RTL berichten vliegen ons weer om de oren vandaag op MC, het gaat nergens over maar toch. Als wij er maar een negatieve kreet als afkraken of hysterich in kwijt kunnen dan is plaatsing gegarandeerd.

 3. Anoniem

  http://www.mediacourant.nl/2015/12/rene-oosterman-rent-zich-rot-in-eemnes-na-sbs-exit/

 4. Ans

  Boeit iemand het iets wat deze gast doet..?

 5. Televisiefreaks

  Erik krijgt maandelijks tweeduizend euro betaald van RTL voor verblijfskosten. Daarnaast ontvangt hij netto zevenduizend euro per maand aan salaris.

  Erik hoeft dus niet zielig te doen dat hij zogenaamd maar een klein appartement van het salaris kan betalen. Hij krijgt immers dik betaald voor verblijf en salaris.

 6. Lies

  @televisiefreaks: Dat is peanuts als je een beetje fatsoenlijk appartement in NY wil huren. Niet te vergelijken met de prijzen hier in bijv. A’dam. In NY woon je voor dat bedrag in een schoenendoos.

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.