Erik Mouthaan rent hysterisch door Central Park

Foto: RTLAmerika-correspondent Erik Mouthaan van RTL Nieuws bewoont in New York zó’n klein appartementje, dat hij om stoom af te blazen regelmatig hysterisch door Central Park rent. Dat bekent hij vandaag in de Volkskrant. Van zijn salaris bij RTL kan Mouthaan slechts een zeer kleine woonruimte betalen. “Dus moet ik een uitlaatklep hebben. Daarom ren ik door Central Park en zing ik heel hard mee met Carly Rae Jepsen’s Call me Maybe. Dan kijken de mensen me echt aan van: really?

Mouthaan heeft zich in New York ontpopt tot hyperactieve man. “Elke ochtend ren ik naar de crossfit-training. Om twee voor zes ’s ochtends gaat mijn wekker en om half zeven begint het klasje.

Daarna ploft hij niet uitgeblust op de bank, maar “fiets ik naar kantoor. Of het sneeuwt of hagelt, ik fiets. Ik wil actief blijven.

De RTL-ster slooft zich niet voor niets zo uit: hij is namelijk verslaafd aan de appeltaartmix van Koopmans. Daar stouwt hij zijn hele koffer mee vol als hij in Nederland is. “Mijn vriend Alan eet alleen de korst. En ik eet de appels.

Mouthaan bewoont een appartement in West Village, een dure wijk in Manhattan.

Het Volkskrant-interview met Mouthaan kunt u lezen via Blendle.

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen