Eerste draaidag Idols zit erop: ‘Het wordt te gek’

Foto: SBSDe eerste opnamedag van Idols zit erop en was meer dan geweldig. Dat laat presentatrice Lieke van Lexmond, die een presentatieduo vormt met Ruben Nicolai, weten op Twitter. Idols begint komend voorjaar op RTL 5, acht jaar na de laatste aflevering op RTL 4. De presentatrice heeft veel vertrouwen in haar programma.  “Wat een topdag hebben we met elkaar. Het wordt echt te gek!“, zegt Van Lexmond, die een foto toont waarop te zien is hoe ze backstage een kandidaat interviewt.

Idols, volgens RTL de talentenjacht der talentenjachten, had zijn eerste opnames bij het Novotel Amsterdam Schiphol Airport. Dit hotel is met het openbaar vervoer gemakkelijk bereikbaar voor iedereen in de omgeving van Hoofddorp en Amsterdam.

Het presentatieduo van Idols is compleet vernieuwd. De eerste twee seizoenen werden gepresenteerd door Reinout Oerlemans en Tooske Ragas. Daarna nam Martijn Krabbé het stokje over, met Chantal Janzen aan zijn zijde in het derde seizoen en Wendy van Dijk in het vierde.

Martijn Krabbé zit straks in de jury van het vijfde seizoen. Naast hem zullen Eva Simons, Ronald Molendijk en Jamai Loman plaatsnemen.

Voor auditanten van Idols heeft RTL op internet een lijst met twaalf auditietips geplaatst. Tip nummer één is: kies een nummer dat bij jouw stem past. De hele lijst is te zien op de RTL-site.

Een precieze uitzenddatum is nog onbekend.

Wat een topdag hebben we met elkaar. Het wordt echt te gek! #IDOLS #rubennicolai @bluecircletv @rtl5 #audities

Een foto die is geplaatst door Lieke van Lexmond (@liekevanlexmond) op

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Martien Meiland klaagt voortdurend over de fans die hem miljonair hebben gemaakt. Wat vindt u daarvan?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen