Big Brother Ruud mist media-aandacht niet

Foto: KRORuud Benard (61), die in 1999 meedeed aan de megahit Big Brother 1, is blij dat hij niet meer zo bekend is. Dat heeft de realityster laten weten op Radio 2. Benard vond zijn beroemdheid uitputtend. “Ik heb het mee mogen maken wat het is om bekend te zijn. Je moet er toch een prijs voor betalen. Je privacy is een beetje weg. Overal waar ik naar toe ging, of het nou Maastricht of Middelburg was, was het: ‘Hé Ruudje!’ Dat ben ik nu een beetje kwijt. Ik heb weer controle over mijn leven en ik vind het goed zo.”

Hij denkt dat de herkenning nooit helemaal over gaat. “Ik moest vanochtend nog een vrachtwagenchauffeur uit Hoogeveen lossen en hij riep: ‘Hé Ruud, knuffelen!’ Dan pakt ‘ie me vast. Zo gaat het elke dag bijna.

Het belangrijkste is dat het goed met hem gaat, zegt hij. “Ik blaak van de gezondheid, werk lekker, heb een eigen huis en heb een lekkere vriendin. Ik ben heel tevreden.

Toevallig was Benard laatst nog even in tv-land om in het publiek van Top 2000 a gogo te zitten. “Mijn dochter wilde zo graag een keer naar Hilversum, dus ging ik mee. Als je dochter het leuk hebt, dan heb je het zelf ook leuk.

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Denkt u dat de carrière van Thijs Römer voorbij is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen