Arie Boomsma weigert Robinson en Wie is de Mol

Foto: Lilian van RooijArie Boomsma zegt steevast ‘nee’ tegen uitnodigingen om mee te doen aan Expeditie Robinson of Wie is de Mol. Dat heeft de presentator gezegd op 100% NL. Toch vindt Boomsma het wel leuke programma’s. “Ik vind Expeditie Robinson, Wie is de Mol en die grote dingen prachtige programma’s, maar ik heb natuurlijk zo veel eigen programma’s dat ik soms een beetje bang ben dat ik té zichtbaar word en te veel op televisie ben af en toe. Dan zorg ik ervoor dat ik die extra dingen niet doe.”

Boomsma probeert naast zijn eigen programma’s zo min mogelijk te verschijnen in andere programma’s. “De media-uitingen die ik naast mijn eigen werk doe, gaan eigenlijk altijd over mijn werk.”

Momenteel is hij op Net5 te zien met The Island. Overleven op een eiland lijkt hem zelf ook wel wat. “Ja. Ik vind het prachtig, joh. Ik houd van dat soort uitdagingen. Het is zowel fysiek als mentaal.”

Als ik met mijn broer in Egypte ben, gaan we ook wel eens een paar dagen de woestijn in. Vroeger ging ik ook met vrienden in Amerika de bossen in om te overleven.”

Meer in SBS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Denkt u dat de carrière van Thijs Römer voorbij is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen