3FM-dj Mark vindt Henny Huisman ontzettend triest

Foto: TROSMark van der Molen vindt het een beetje triest dat Henny Huisman kennelijk zó graag voor de camera staat dat hij een eenmalige tv-show heeft opgenomen voor Jumbo. Dat heeft de AvroTros-dj gezegd op 3FM. Jumbo heeft Huisman ingehuurd om de show Super Surprise op te nemen, een half uur durende reclamespot waarin hij klanten van Jumbo in het zonnetje zet. “Hij is ook helemaal buiten adem. Die man doet nu echt alles om op televisie te komen. Ik vind het een beetje sneu“, zo vertelt de dj.

Van der Molen vindt de reclameshow erg gênant. “Je hoort ook mensen applaudisseren. Op een tribune tegenover de vriesafdeling zit gewoon twintig man een half uur te lang te vernikkelen in die klote-Jumbo.”

Soms houdt Van der Molen rekening met een ernstig bericht op het radionieuws. “Zo van: ‘In de nacht van zaterdag op zondag is er een verwarde man met een microfoon aangetroffen die bij de A27 in Hilversum tegen een gele praatpaal aan het praten was alsof het een camera was.’

Van der Molen ergert zich ook al aan de Jumbo-reclames met Frank Lammers. Jumbo zet mannen neer ‘als ontzettend sufkuttige klunzen die helemaal niks kunnen’. “Dat zijn de reclames van Jumbo.”

Lees ook: Henny Huisman maakt Surpriseshow voor Jumbo (december)

Meer in Overige

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen